Κερδίστε έκπτωση 10%!
x
Ανακάλυψε τα Δερμάτινα Ανατομικά Σανδάλια Plakton!  Τηλ. Επικοινωνίας :   211-1824164 Δευ-Παρ 9.00-17.00

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


1.1 Μέθοδος Αντικαταβολής.


Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Το κόστος για την υπηρεσία αντικαταβολής ανέρχεται σε ένα ευρώ και πενήντα λεπτά (1,50€).


1.2 Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.


Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV). Το onlineshoes.gr επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής, ήτοι την αποπληρωμή των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του onlineshoes.gr


1.3 Πληρωμη με PayPal


Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από τη σελίδα login του PayPal κάνοντας κλικ εδώ. Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής PayPal υπόκεινται σε επιπλέον ελέγχους από την εταιρία μας και ενδέχεται να απορριφθούν, να σας ζητηθεί άλλος τρόπος πληρωμής ή και να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή τους. Επίσης ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοποίησης των στοιχείων σας. Η πληρωμή με PayPal προσφέρεται μόνο για On-Line παραγγελίες από το www.onlineshoes.gr και για αποστολή στο χώρο σας με ΕΛΤΑ Courier ή παραλαβή από κατάστημα της ΕΛΤΑ Courier.

1.4 Πληρωμη στην έδρα μας


Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία με μετρήτα ή με πιστωτική κάρτα με την παραλάβη απο το κατάστημα μας Μαραθώνος 46 & Αναξαγόρα, Ταύρος.

Η πληρωμή στην έδρα μας προϋποθέτει:
1) Καταχώρηση παραγγελίας με επιλογή Τρόπος Πληρωμής "Πληρωμή στο Κατάστημα" και Τρόπος Αποστολής "Παραλαβή από το Κατάστημα". Περιμένετε τηλεφωνική κλήση (211-1824164) ώστε να σας επιβεβαιώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Αν υπάρχει σοβαρός λόγος καθυστέρησης της παραλαβής παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση. 
2) Τηλεφωνική κράτηση προϊόντος (211-1824164) αναφέροντας τον κωδικό του προϊόντος, χρώμα και νούμερο. Θα χρειαστεί να δώσετε προσωπικά στοιχεία Όνομα, Επώνυμο και αριθμό κινητού τηλεφώνου.  Αν υπάρχει σοβαρός λόγος καθυστέρησης της παραλαβής παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση. 

1.5 Κύπρος - Πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή PayPal

Η παραγγελίες με προορισμό την Κύπρο είναι έγκυρες μόνο αν η πληρωμή τους έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα ή με PayPal και έχει επιλεχτεί η αποστολή με ΕΛΤΑ Courier. Πρόκειται για ακτοπλοϊκή εξαγωγή και οι παραγγελίες προωθούνται με καράβι κάθε Πέμπτη από Ελλάδα και φτάνουν στο λιμάνι της Κύπρου κάθε Τρίτη.  Από εκείνη την ημέρα και ανάλογα με την περιοχή προορισμού, ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι από 3 έως 4 εργάσιμες ημέρες.